A Review Of su tesisatçısı

Wiki Article

Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir, Duvardaki su sızıntılarının çoğu hatalı yapılan tesisat borularından kaynaklanmaktadır. Duvar kısımlarında oluşan sızıntılar dış duvarda oluşan çatlaklardan da kaynaklanmaktadır yağmur yağdığı zaman duvar içerisine su almaktadır.

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Kaliteli malzemeler ve son teknoloji kameralı tıkanıklık açma cihazları kullanarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz. Kurumsal

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük lawnımcımızdır.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Petek altında sürekli rutubet oluşuyorsa bu durum kalorifer borusunda su kaçağı olduğu anlamına gelebilir. Kalorifer borularında su kaçağı meydana geldiğinde aşırı bir belirti meydana su kaçağı tespiti gelmez.

Kaynağının tespit edilmesinin maliyeti konusunda bilgi verirmisiniz. Su kaçağının tespitinden sonra onarım yapıyormusunuz ve bunun ücretlendirmesi nasıl yapılmaktadır.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tespit su kaçağı tamir edilir.

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

su kaçağı tespiti Ercan inşaat yapı ve dekorasyon olarak ten yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz,kaliteli işçilik ve işimizin garantisiyle müşteri memnuniyetini daima üst seviyede tutmaya devam ediyoruz

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de su tesisatçısı lavaboların, duşakabinlerin musluk ve su tesisatçısı bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Report this wiki page