Petek Servisi

Wiki Article

Kombi petek temizleme fiyatları için detay sayfamızdan bilgileri öğrenebilirsiniz sayfamıza ulaşmak için turuncu işaretlenmiş kombi petek temizleme fiyatları yazımıza tıklayınız.

Peteğin hortum kullanılarak basınçlı suya maruz bırakılması ile temizleme işlemi başlar. Bu işlem su kirliden temize geçene kadar devam eder.

Petek temizliği yaptırmadan önce gerekli araştırmayı yapabilir ve uzman tesisat ustalarımızla görüşebilirsiniz, aklınıza takılan tüm soru ve sorunlara yanıt alabilirsiniz.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Kontrol ve bakım konusunda tecrübemizden yararlanınız. Tamir edilmeyen kombi cihazlar da kış faturanıza yansıtılacaktır. Isınmayan ve iyi çalışmayan bir kombinin sonbaharda bir kez bakımı yapılmalıdır.

Kombi tesisat temizliği aslında tam anlamıyla kombi temizleme işlemine verilen genel insertır çünkü kombiniz bir tesisat sonucunda sizlere ısı vermeye başlayan mekanik cihazlardır.

Kombi bakımı petek temizliği servislerimiz mevcuttur siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve en ekonomik hizmet vermeye devam ediyoruz

Peteklerde koruma için gerekli koruyucu yağ vardır, bu koruyucu yağ yapılan petek temizliği yani petek yıkama çalışması ile birlikte petek servisi kesinlikle petekten çıkmaz ve petek sisteminde kalır. Bu bilgilerin dışındaki yalan yanlış bilgiler saygıdeğer müşterilerimizin kafasını karıştırmasın.

Valf arızalıysa, yenisiyle değiştirin. Su giriş valfini değiştirmek için makinenizin kullanım kılavuzundaki talimatları izleyin veya bir servis teknisyeninden propertyım alın.

Petek temizliği yaptırırken kimyasal ilaçlar tercih edilir. Bu sebeple İstanbul radyatör petek temizliği hizmeti deneyimli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Petek temizliği bakımı, petekteki suyun temizlenmesi ve her şeyden önemlisi sıcak su sisteminde biriken kirecin kimyasallar yardımıyla parçalanarak temizlenmesi anlamına gelir. İçerideki suyun arıtılması ve petek vanada biriken kirecin arındırılması ile su daha hızlı sirküle edilir ve sıcak su soğutulmadan kombiye girerek daha verimli ısıtılmaktadır.

Petek temizliği firması olarak İstanbul’un tüm ilçelerine hizmetimiz vardır. Petek temizleme hizmeti konusunda 20 yıllık deneyimimiz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

İtalyan malı Gell marka makine ve Alman malı Rothemberger kullanmaktayız. İstanbul petek temizleme

Report this wiki page